Комендатура «ДНР» розстріляла хлопця у день народження

В окупованій Горлівці патруль військової комендатури «ДНР» розстріляв 22-річного Володимира Гончарова, який святкував свій День народження у комендантський час.

Про це повідомляє журналіст Микита Синіцин, пише «Преса України».

У Горлівці загинув 22-річний хлопець, який був жителем Калинівки Артемівського району Донецької області. Його похвали 18 червня, але про його похорон не повідомляли ЗМІ, адже обставини при яких загинув молодий чоловік, не сприяють розголошенню. Місцеві припускають, що Володимира розстріляв патруль військової комендатури «ДНР».

За словами місцевих, хлопець був убитий навпроти цілодобового кіоску на кінцевій зупинці автобусного маршруту №27 по вулиці 40 років Україні. Спочатку пройшов слух, що він був убитий кимось із місцевих жителів, але потім з’явилася друга версія, куди більш правдоподібна, адже хлопець був убитий із вогнепальної зброї.

Навпроти місця загибелі Володимира знаходиться приміщення так званої комендатури «збройних сил» самопроголошеної «Донецької народної республіки» і саме її бійці, на думку більшості жителів Калинівки, винні в події.

«Святкуючи своє 22-річчя Володимир Гончаров із приятелями вийшов на вулицю якраз до рундука, зрозуміло, що хлопцям хотілося продовження свята. Але от біда — в той момент вже працювала комендантська година і його порушення помітив патруль комендатури», — розповідає журналіст.

Про те, що сталося далі, Микита Синіцин має три версії:

1) компанія хлопців на чолі з Володимиром кинулися тікати, оскільки порушників комендантської години в Горлівці зазвичай чекає одне покарання — поїздка на зведення укріплень навколо міста на 1-2 тижні. Вслід хлопцям пролунали постріли;

2) коли до хлопців підійшов патруль, хтось із хлопців почав грубити і навіть затіяв боротьбу, Володимир спробував розняти їх і заспокоїти, і тут пролунали постріли;

3) компанія хлопців, будучи напідпитку, почала кричати «Слава Україні», патруль же не розібравшись відкрив вогонь.

«Як би то не було, 22-річний Володимир Гончаров загинув у свій власний День народження. Ще один хлопець із компанії був важко поранений і, за наявною у мене інформацією, лежить в реанімації в одній із медичних установ міста», — резюмує журналіст.

# #

Только главные новости в нашем Telegram, Facebook и GoogleNews!